2013 m. liepos 27 d., šeštadienis

Sumuštiniai su pievagrybiais

Po picos kepimo, iškilmingai pareiškiau, kad liko supjaustytų pievagrybių. Kur buvęs, kur nebuvęs, prisitatė vyriškosios lyties namų gyventojas ir pareikalavo jam užkandžiui sumuštinių su pievagrybiais.

Nom Nom Nom
Visas patiekalas
Porcijų skaičius
1 porcija
237 Kcal
1
237 Kcal

Receptūra labai paprasta:

3 riekės batono
2-3 pievagrybiai
margarinas
citrinpipiriai

Kaip darom?

Margarinas ant batono, supjaustyti švariai nuplauti pievagrybiai ant viršaus ir barstom citrinpipiriais. Ir valgom. Daug kam skonis atrodo neįprastas arba yra nesuvokiama valgyti žalius grybus, bet čia viskas ok, nuo žalių peivagrbių Jums tikrai nieko nenutiks ;) o sumuštinukai gaunasi tiesiog tirpstantys burnoje. Žinoma, receptas jau skaitosi ne "dietinis" :P



Tips&Tricks:

  • Sumuštiniams reikia naudoti tik šviežius pievagrybius, kol jie dar balti. Galima, žinoma ir su pastovėjusiais, bet jau skonis visai ne tas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą